luni, 1 decembrie 2014

Măgăriță s-a transformat în femeie prin magie

Incredibil dar adevărat. După ce astă vară am avut povestea cu africanul care în timp ce-i dădea la buci unei prostituate aceasta s-a transformat în măgăriță, iată că acum o nouă transformare a avut loc într-un sat din România. Doar că de data asta în sens invers. Toate acestea sunt semne clare ale apocalipsei care stă să vină.

Mărioara Cuculeţ, 47 de ani, povesteşte cum luna trecută le-a murit calul din gospodărie, de bătrâneţe. Având nevoie de un animal de povară, l-a trimis pe bărba`su, un beţiv fustangiu, la obor. Dar fiind săraci au decis să-şi cumpere un măgar, că e mai ieftin decât un cal. Zis şi făcut. Numa că susţine domnul Cuculeţ- pe drum măgăreața pe care-o cumpărase s-a transformat într-o tânără. Care tânără nu o fi şefa fotomodelelor şi şefa inimilor, dar oricum, mult mai sexy şi apetisantă decât măgăreaţa iniţială.

Mărioara a declarat cu năduf şi plângând: „Toată ziua se cocoţează pe căruţă şi-şi face poze sexy. Acuma behăie că vrea internet, să-şi pună pozele acolo. Io nu ştiu ce-i aia internet, dar sunt săracă. Numa internet la măgar nu i-am dat, că în rest le-am făcut pe toate în viaţă”. Întrebată dacă e de ajutor in gospodărie aceasta a replicat „domnule, toţi ştim că măgarii sunt leneşi. Dar asta este de o lene care le întrece pe toate. În afară de pozat și mâncat, nimica nu mai face. Păi să tragă ea la căruţă, cum a lăsat-o Dumnezeu? Nici vorbă!”.

În schimb domnul Cuculeţ se declară contrariat de nervozitatea nevestii: „Ăpăi io nu ştiu di ce ie aşe ciufută fomeia ista. În loc să zică mersi că nu mai trebuie să munciască ia la mine nopţile, că acum avem măgăriţă capabilă, ia îşi tot răcieşte gura de pomană. Şi ce dacă îşi face multe poze la căruţă, e normal. Nicio măgăriţă nu uită de unde a plecat, o cheamă hamul, o cheamă căruţa”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu